menu
Verkeer op je website is erg belangrijk als je een goedlopende website wilt hebben. Hoe meer bezoekers de website heeft, hoe beter de site loopt.
Adult verkeer (traffic) kopen
2,600
views


Het is dan ook zaak om er alles aan te doen dat je website ook bezocht blijft worden. Er zijn vele manier om ervoor te zorgen dat je je bezoekers krijgt, bijvoorbeeld door het schrijven van content, het inzetten van Social Media, het optimaliseren van je website of gebruik maken van je netwerk. Maar vaak zijn deze manier voor adult sites toch wat lastiger, gezien het onderwerp. Niet overal is deze content gewenst en dus kiezen veel adult websites ervoor om adult verkeer(traffic) te kopen.

Adult verkeer (traffic) kopen

Er zijn vele aanbieders waar je adult verkeer kunt kopen, deze sturen dan bezoekers naar je website voor een bepaald bedrag. Vaak is het wel de vraag waar deze bezoekers vandaan komen en of het serieuze bezoekers zijn. Als je ervoor kiest om verkeer te kopen is het ook altijd belangrijk dat je je goed laat informeren. Veel bezoekers die via betaald verkeer komen, zijn namelijk geen bezoekers die op zoek zijn naar dit soort websites. Ze zullen de site dan ook weer snel verlaten, waardoor je er eigenlijk niets aan hebt. De kunst van verkeer via andere websites is dat de bezoekers ook op zoek zijn naar deze websites en dus ook langer op je website blijven hangen.

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mensen die interesse hebben in adultsites ook van andere adultsites af komen of goksites. Ook veel gokkers houden van een beetje ander vermaak en ook deze blijven dan vaak hangen. Het is dan ook aan te raden om te kijken naar aanbieders die de bezoekers van andere adultsites of goksites naar jou site toesturen om de kans te vergroten dat je een serieuze bezoeker hebt. 

Andere manier om bezoekers te trekken

Uiteraard zijn er nog vele andere manier om bezoekers naar je website te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor ero-advertising of juicyads. Dit moet dan uiteraard wel op geschikte websites, aangezien deze ads niet voor iedereen bestemd zijn. Laat je dus heel goed informeren over de regels die gelden bij de websites waar je graag zou willen adverteren, aangezien je anders vaak meteen geblokkeerd wordt. Het is vaak ook een uitdaging om deze websites of social media te vinden, aangezien hier vaak moeilijk over wordt gedaan. Maar uiteraard is het niet onmogelijk en is het zeker aan te raden als je budget het niet toelaat om adult verkeer te kopen.

Kortom, wil je meer traffic op je adultsite? Dan kun je ervoor kiezen om adult verkeer te kopen, maar of dit altijd even effectief is, is de vraag. Het is dan ook zeker aan te raden om je goed te laten informeren over de bron waar het verkeer vandaan komt. Het beste is namelijk om verkeer op je site te krijgen die ook op zoek is naar adult informatie en dus op je website blijft hangen, zodat je ook iets aan het bezoek hebt.

YOUR REACTION?

Disqus Conversations