menu
Wat is Affiliate marketing nou precies? En wat zijn de beste adult netwerken om bij aan te sluiten?
Adult affiliate netwerken


Affiliate marketing is een perfecte manier om online geld te verdienen. Iedereen die eraan denkt om online geld te verdienen met affiliate marketing komt op een gegeven moment uit bij een adult affiliate netwerk. 

Heel simpel gezegd, moet je een affiliate netwerk zien als een tussenpersoon, tussen de adverteerder en de affiliate. Ze handelen alles af, en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, denk aan de betalingen. Je kunt op deze manier ook meerdere adverteerders promoten. Bij het promoten van een affiliate netwerk, geldt het  no pay- no cure principe.

Er zijn een heleboel adult affiliate netwerken, ik heb hieronder een aantal interessante netwerken op een rijtje voor je gezet, al deze netwerken ondersteunen adult gerelateerde content.

JuicyAds.com
Plugrush.com
CrakRevenue.com

Zijn affiliate netwerken beter? 

Eigenlijk maakt het niet heel veel verschil of je nu voor een netwerk of een programma kiest. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar een Affiliate programma, omdat ik makkelijker in contact kan komen met degene waarvan ik het product promoot en de uitbetalingen bij een programma zijn vaak veelal hoger dan bij een netwerk, aangezien er geen tussenpersoon is. 
Ook vind ik het fijn als ik direct in contact ben met het support team van het programma zelf, zo kan ik mijn campagne optimaal aanpassen voor het aanbod van dit programma.

YOUR REACTION?

Disqus Conversations