menu
Wil je weten waarom goede content zo belangrijk is voor een succesvolle website? In dit artikel lees je alles over het belang van pakkende teksten op jouw website.
Goede content voor jouw website?
12,665
views


Waarom is goede content belangrijk voor jouw website?

Zo konden we in de jaren 90 nog prima scoren met een website die vooral visueel aantrekkelijk was, tegenwoordig komt daar iets meer bij kijken. Zo heeft goede content niet alleen een prominente rol gekregen binnen de website zelf, maar moet het ook met de grote zoekmachines én de bezoeker door één deur kunnen. En als je nu denkt: “maar niemand zit toch te wachten op een saaie lap tekst”? Klopt! Goede content is namelijk alles behalve saai.

Het is leuk om te lezen, informatief én het zet aan tot het ondernemen van actie. En eigenlijk is dat alles wat je als website eigenaar wil toch? Goede content is dus wel degelijk heel belangrijk voor jouw website. De teksten zijn niet alleen interessant voor de zoekmachines en de ranking van jouw website, maar ook zeker om het bezoekersaantal op jouw website te kunnen laten groeien. Goed content voor jouw website hoeft natuurlijk niet alleen te bestaan uit tekst. Ook videomateriaal, foto’s, animaties en geluidsfragmenten behoren tot de content die jouw website succesvol maken.

Ze zijn visueel aantrekkelijk om te zien en kunnen in een kort tijdsbestek veel informatie blootgeven. Hoewel een video, animatiefilm of foto ondersteunend kan werken in bijvoorbeeld een tekst, dragen ze niet echt bij aan SEO-copywriting. Dit komt omdat een zoekmachine niet in staat is om de inhoud van een afbeelding of video bloot te kunnen leggen. Hoe dan ook, een combinatie van beide is natuurlijk altijd een aanrader voor jouw pagina. Wil je weten waarom goede content belangrijk is voor jouw website? Hieronder lees je een aantal verdraaid goede redenen.YOUR REACTION?

Disqus Conversations