menu
Als webmaster wil jij toch het meeste uit je campagnes halen?
Tips om je marketing campagne te vergroten


Als adult webmaster kan het enige tijd duren voor je een succesvolle campagne hebt lopen. Zeker omdat veel ideeën totaal niet werken. Zodra je een leuke campagne hebt uitgerold kan het in de adult industrie ook snel doodbloeden, daarom is het noodzakelijk dat je het maximale uit een goed lopende campagne dient te halen. Onthoud, het is veel makkelijker om een goed lopende campagne te vergroten dan een nieuwe campagne bedenken die ook daadwerkelijk goed converteert.

  • Verhoog je budget: Verhoog je dagelijkse budget op de succesvolle campagnes om meer verkeer te krijgen. Ook al ben je niet de hoogste bieder, toch krijg je meer verkeer naar je website. Houd echter wel je *ROI goed in de gaten. 
  • Probeer verschillende verkeersbronnen: Als adult webmaster moet je zeker niet blijven hangen bij één bepaalde verkeersbron. Probeer en test verschillende opties uit, zoals bijvoorbeeld tabunders, popunders en video pre-rolls. Geef ook zeker niet op als een bepaalde verkeersbron niet direct resultaat oplevert. 
  • Lanceer meer campagnes: Probeer dezelfde campagne te creëren maar dan met een nieuwe stijl. Dit zal voorkomen dat je huidige campagne doodbloed. Ook moet je er voorzorgen dat je verschillende biedingen plaatst op de campagnes, ga dus zeker niet met jezelf concurreren. 

Om je campagne te vergroten kan een hele kunst zijn, echter moet je niet bij de eerste pogingen al direct opgeven. Ga door tot je een campagne hebt gestart dat werkt en bouw die verder uit. Zorg er tevens voor dat je je budget goed in de gaten houd. Ga dus zeker niet van een budget van €30 vandaag naar een €1000 budget voor morgen. Verhoog rustig je budget en houd je *ROI goed in de gaten. 

*ROI staat voor Rendement op Investering of in het Engels: Return on Investment.

YOUR REACTION?

Disqus Conversations