menu
Adult affiliate programma's zijn de manier om snel geld te verdienen met je website.Je kan je relatief snel aanmelden voor een adult affiliate programma en dan direct beginnen met verdienen. Toch zijn niet alle affiliate programma's het zelfde, onderling kan er veel verschil tussen zitten.
Waarop letten bij adult affiliate programma's
780
views


Zo verschilt de winstverhouding en het uitbetaal percentage bij elk programma. Alhoewel elke aanbieder zijn eigen programma goed documenteert, is het lastig om het overzicht te bewaren zodra je naar de verschillende aanbieders gaat kijken. Daarom hebben wij een aantal speerpunten gemaakt waar je op kan letten tijdens de zoektocht naar het perfecte adult affiliate programma. Elk programma heeft een ander uitbetaal percentage

Zodra er iemand op een banner klikt op jouw website en vervolgens iets doet op de website waar reclame voor wordt gemaakt krijg je hiervoor betaald. De hoeveelheid die je uitbetaald krijgt varieert enorm. Dit komt omdat er verschillende factoren meespelen:

  • Wat ze bekijken of kopen.
  • Hoeveel/hoe vaak ze uitgeven
  • Hoeveel het affiliate programma er aan verdient

Zodra er geld wordt uitgegeven ontvang je een deel daarvan. De verhouding hiervan wordt vastgesteld door het adult affiliate programma. Het kan dus zijn dat dit 50/50 is, maar ook dat het 80/20 is. 

Een gunstige verhouding voor je verdient niet perse het meeste. Dit is een wat moeilijker concept maar wel logisch. Op het eerste gezicht kies je natuurlijk altijd voor het programma dat de grootste verhouding biedt voor jou. Als je 50% kan krijgen van alle verdiensten klinkt dat beter dan 30%. Toch is dit lang niet altijd het geval, dit komt door 2 redenen:Kleinere adult affiliate programma’s hebben moeite met inovatie en groei, waardoor producten vaak niet over de kwaliteiten beschikken van de grote affiliate programma’s, ook de support en uitbetalingen laten vaak te wensen over.

Grote adulte affiliate programma’s bieden vaak betere producten, support en uitbetalingen, dit komt vaak doordat ze jarenlange ervaring hebben.

Het is daarom belangrijk dat je vooraf goed onderzoek doet. Dit kan onder andere door recencies van het adult affiliate programma te lezen, of op forums.

YOUR REACTION?


You may also like

Disqus Conversations