menu
2017 komt eraan, en naast alle goede voornemens betekent dit ook dat er nieuwe SEO trends aankomen!
Adult SEO Trends
704
views


Waar 2016 begon met de focus meer op de lezerte leggen in plaats van SEO – betere content – niet in plaats van SEO, maarjuist als toevoeging voor je SEO, daar zal 2017 verder meer gaan.

Vroeger was SEO alleen maar bekend als hetschrijven voor Google. Maar tegenwoordig zijn de algoritmen van Google steedsgeavanceerder en dat betekent dat nu vooral wordt gekeken naar de kwaliteit vanje site en content. Keywords, headings, backlinks en de hele mikmak is nogsteeds belangrijk, maar minder dan vroeger.

In feite komt dit er op neer dat wanneer jegoede content schrijft je bezoekers graag naar je site terug zullen komen enhiernaar zullen linken. Google waardeert dit enorm en zal je site een rankinggeven naarmate er vaker vanuit authoriteits sites naar jouw site wordt gelinkt.En hoe krijg je de aandacht van autoriteitssites? Juist, door goede content tepubliceren.

Hoegaat dat in zijn werk?

Betere content schrijven is meestal eenkwestie van je inbeelden in je lezer. Vaak heb je als website eigenaar al eengoed beeld van het type publiek dat jouw site bezoekt, maar in sommige gevallenkan dit wat lastiger zijn – stel jezelf de volgende vragen:

·        Met welk doel komen mijn bezoekersop mijn site?

·        Hoe kan ik hen hiermee helpen?

Met deze twee vragen krijg je al een stuk meerduidelijkheid over jouw publiek. En daarmee ook duidelijkheid over hoe jij jouwcontent voor hen kan schrijven. Komen mensen op jouw site omdat ze meerinformatie willen weten over een bepaald onderwerp, of omdat ze een bepaaldedienst zoeken? Met dit in gedachten kun je een oplossing op maat geven in devorm van jouw content

Onthoud, hoe beter je content, hoe meer mensenjouw site zullen bezoeken en kwaliteitslinks geven, hoe aardiger Google je zalvinden. Schrijf voor je lezer, niet voor Google. Dat is SEO in 2017.

YOUR REACTION?

Disqus Conversations