menu
Een adult webmaster is een beheerder van meerdere (adult) sites. Iemand die zich dus vooral richt op de Adult industrie.
Adult webmaster
1,180
views


Hoe verdiend een Adult webmaster geld?

Meestal via adult affiliate programma’s, hij meldt zich aan op verschillende adult affiliate programma’s en promoot deze op zijn eigen sites. Promoten gebeurd vaak door het inkopen van verkeer, of via advertentie sites, maar uiteraard zijn er nog talloze andere manieren van promotie.  

Zijn er veel Adult webmasters?

Er zijn een heleboel Adult webmasters, alleen willen de meesten er niet mee geassocieerd worden, vaak omdat ze niet willen dat vrienden en familie er achter komen dat ze in de Adult industrie actief zijn, wat deels natuurlijk ook begrijpelijk is. Daarom zul je niet snel iemand tegen komen die zegt dat die actief is in de adult industrie. De grootste kans van het vinden van een adult webmaster is op forums of meetings, op forums als GFY wemelt het van de adult webmasters. 

Hoe word ik een adult webmaster?

Verdiep je in marketing en bezoek webmaster meetings, zo kom je in contact met andere adult webmasters en/of bedrijven en zij geven je vaak ook waardevolle tips en adviezen. Als je er een goede boterham mee wilt verdienen is het geen makkelijk vak, zul je er veel tijd en geld in steken en krijg je het niet altijd direct terug. Maar als je er eenmaal bent ingerold en het begint te lopen kun je er zeer goed geld mee verdienen!

YOUR REACTION?

Disqus Conversations