menu
Webcam affiliate programma’s zijn naast het dating de populairste programma’s om geld mee te verdienen deze dagen.
Het beste webcam affiliate programma


Vaak werkt het via revenue share waardoor je zeker met vaste klanten erg veel geld kunt verdienen, het zijn namelijk vaak klanten die weer terug komen om een live show te bekijken.

Ons overzicht van de de beste adult webcam affiliate programma's van 2016. We bekijken de cam sites vanuit het oogpunt vaneen webmaster, en bekijken zo welke webcamsites het meest betalen en het beste converteren. Ik ben jaren actief in dit wereldje en kan je precies vertellen welke sites een aanrader zijn om te promoten. 

Hieronder zie je een aantal betrouwbare, goed converterende webcam affiliate programma,s, waar je zeker een heleboel geld mee kunt verdienen!

#1 Awempire

#1 Awempire

Bekend van het populair livejasmin, iedereen kent of heeft er wel is van gehoord, Awempire is by far het beste programmavoor de webcams. Mede doordat de websites er zeer professioneel en aantrekkelijk uitzien converteert dit programma erg goed. Ook beschikken alle modellen over een full HD webcam waardoor het aangenaam is voor de klant om op deze website te zitten.

Voordelen: 40-60 % revenue share,  Bieden PPL aan, twee weeksebetaling,  torenhoge conversies wat een garantie is voor een hoog inkomen.
Nadelen: Hebben weinig Nederlands sprekende modellen.

#2 Bongacams

#2 Bongacams

Bongacams heeft de afgelopen jaren een flinke groei meegemaakt, ze zijn op dit moment één van de grootste spelers in de webcam industrie. Ze hebben veel Nederlandse en Belgische modellen, echter volgens mijn gemeten conversie converteren ze minder dan Awempire.com mede daarom staat dit programma op de tweede plek.

Voordelen:Een goed programma, wekelijkse uitbetaling, veel verschillende uitbetaling-methodes, groot assortiment aan promo tools.
Nadelen: Support is niet om naar huis te schrijven.

#3 Campartner

#3 Campartner

Campartner is een programma dat voornamelijk gericht is op de Duitse  markt. Mede daarom staat dit programma op plaats 3. Bekend van onder andere live6.com. 

Voordelen: Gericht op de Duitse markt maar ook internationaal converteert dit programma erg goed, veel promo tools.
Nadelen: Bieden geen PPL aan wat zeker groot nadeel is. 

YOUR REACTION?

Disqus Conversations