menu
Het is voor veel ondernemers erg lastig om een goede marketingstrategie vast te stellen, vanwege het feit dat marketing onderhevig is aan verandering.
Marketingtips 2017
2,887
views


De meeste ondernemers kiezen ervoor om zich te richten op het zichtbaar maken van hun bedrijf op het internet door het schrijven van een hoop teksten en deze op verschillende websites te plaatsen. In het verleden was dit voldoende om een succesvolle onderneming op het internet te starten, maar vandaag de dag moet je er meer voor doen.

Marketing anno 2017

Een tip die we graag willen geven is het gebruik van Social Media. Gebruik Social Media om je product of service onder de aandacht te brengen en mensen enthousiast te maken. Als je een conversatie tegenkomt is het zeker aan te raden om je hier ook in te mengen door het gesprek te liken en eventueel ook het één en ander toe te voegen. Door contact met mensen te maken, zullen ze eerder geneigd zijn om gebruik te maken van je product of service. Daarbij wordt er op deze manier meer over je productgepraat, waardoor meer mensen informatie krijgen over je service of product.Een andere fijne bijwerking van reageren op Social Media is dat mensen zich gehoord voelen, zeker als je mee wilt denken met ze als er problemen zijn met je product. Maak dus niet alleen een Social Mediapagina aan, maar weer ook actief!

Onderhoud je website

Verder is het ze het zeker aan te raden om ervoor te zorgen dat je website up-to-date blijft. Veel mensen haken af als ze vinden dat een website verouderd is, of als deze erg sloom is. Om ervoor te zorgen dat je succes behaalt in een zoekmachine, is het ook zeker aan te raden om regelmatig een blog te schrijven over de services of artikelen die je aanbiedt. Op deze manier kan Google zien dat je site actief is en zal deze niet zakken doordat de site on-actief is.

Acties en aanbiedingen

Een succesvolle manier om ervoor te zorgen dat je bedrijf onder de aandacht van mensen komt is het starten van een leuke win-actie of het aanbieden van interessante aanbiedingen. Mensen zijn erg gevoelig voor koopjes, waardoor mensen ook eerder geneigd zijn om over je product te praten en eerder overgaat tot het aanschaffen of gebruik maken van hetgeen je aanbiedt.

Win-acties zijn met name door Social Media erg succesvol. Door mensen te vragen om je website te delen, je pagina te liken enzovoorts, kom je bij veel meer mensen onder de aandacht en wordt er meer over je gepraat. Daardoor zijn meer mensen bereid om je product eens uit te proberen.

Kortom, er zijn een hoop marketingstips 2017. Het belangrijkste van marketing dit jaar is dat je actief bezig moet blijven met het promoten van je business op het internet. Door onder de aandacht van mensen te komen, vergroot je je kans op succes. Maak dus veel gebruik van Social Media en zorg dat je site up-to-date blijft door deze regelmatig aan te passen en aan te vullen.

YOUR REACTION?

Disqus Conversations